Babycoach

Uitgebreide kennis

Ik maak het verschil

}

Flexibel

Binnen 45 min. aanwezig

}

24/7 service

Dag en nacht bereikbaar

0651405736

Bel gerust met je vragen!

Babycoach voor borstvoeding, babydragen, Dunstan babytaal en babymassage

Als babycoach ondersteun ik cliënten in regio Apeldoorn als borstvoedingscoach, draagconsulent, personal shopper met de babyuitzet, met Dunstan babytaal en babymassage. Hierbij kan ik bouwen op mijn jaren ervaring met baby’s, gezinnen en een gespecialiseerde knowhow, ondersteund door uitgebreide scholing. Wanneer ik bijvoorbeeld door een wijk loop en ik hoor een baby huilen, dan kan ik aan het huiltje al horen wat hij of zij wil! Babycoaching heeft ook niets te maken met glamour, maar alles met nuchtere ondersteuning op maat voor kersverse ouders. Dat kan gaan van je kindje op de juiste manier bij je dragen tot het helpen slagen van de borstvoeding.

babycoach
babycoach

Personal shopper baby

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Eindeloze websites met tips, tijdschriften die het weten en niet te vergeten: de goedbedoelde adviezen van familie en vrienden. Ik kan jou vertellen wat je echt nodig hebt, gebaseerd op wat een baby in de basis gebruikt en jouw persoonlijke wensen en budget. Als personal shopper verdien ik mijzelf op die manier terug. Personal shopping betekent niet dat ik gesponsord door merken jou de duurste spullen adviseer, maar een babyuitzet op maat. Van de beste kinderwagen tot Marktplaats afsnuffelen naar koopjes. Als personal shopper geef ik je alvast een gouden tip voor de babyuitzet: vraag een cadeaubon!

Babyuitzet op maat

Apeldoorn

Vaassen

Ugchelen

Epe

De ondersteuning inschakelen van een down to earth babycoach?

Neem dan contact op met Meekramen, Apeldoorn Kraamzorg en ervaar de meerwaarde! Ons werkgebied bestaat onder meer uit Apeldoorn, Vaassen, Ugchelen, Epe en Twello.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.