Kraamverzorgende

 

Uitgebreide kennis

Ik maak het verschil

}

Flexibel

Binnen 45 min. aanwezig

}

24/7 service

Dag en nacht bereikbaar

0651405736

Bel gerust met je vragen!

Eén kraamverzorgende tijdens je kraamtijd

Bij Meekramen, Apeldoorn Kraamzorg, ben je verzekerd van één kraamverzorgende gedurende de hele kraamtijd, ook bij verlenging. Wel zo prettig! Niets zo onrustig als niet weten wie er komt, opeens iemand anders in huis krijgen of wisselende kraamverzorgenden. Voor deze belangrijke periode weet je wie je krijgt. Mocht ik onverhoopt zelf niet kunnen, dan zorg ik altijd voor passende vervanging vanuit mijn netwerk. Van tevoren kom ik altijd langs voor een intake, waarin we jouw wensen omtrent de bevalling en kraamtijd bespreken. Een ander groot voordeel is dat je altijd het aantal uren krijgt waar je recht op hebt, dus ook in de vakantieperiode en bij eventuele verlenging. Deze vastgestelde uren delen we flexibel samen in volgens het Landelijk Indicatie Protocol (LIP).

kraamverzorgende
kraamverzorgende

Kraamzorg op maat

Omdat elk gezin uniek is levert Meekramen, Apeldoorn Kraamzorg, altijd kraamzorg op maat. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent en beleef je een geslaagde kraamtijd. Er is veel mogelijk! De kraamtijd is er om te herstellen en aan te sterken na de bevalling, maar ook om te leren hoe je je kindje het beste kan verzorgen. Tijd, rust en ruimte om je kindje te leren kennen en samen als gezin te wennen aan de nieuwe situatie. Je leert om signalen van jullie kindje te herkennen, om zo goed in te kunnen spelen op de behoeften. Ook aan andere kinderen in het gezin besteden wij aandacht, een broertje of zusje erbij is immers best wennen. Meekramen, Apeldoorn Kraamzorg, wil jou een onvergetelijke kraamperiode bezorgen, waar heel het gezin met warme gevoelens aan terugdenkt. Bij ons krijg je dus méér dan alleen kraamzorg!

Ieder gezin is uniek

 

Apeldoorn

 

Vaassen

 

Ugchelen

 

Epe

 

Een onvergetelijke en ontspannen kraamtijd voor jouw gezin?

Neem dan contact op met Meekramen, Apeldoorn Kraamzorg en ervaar de meerwaarde! Wij bellen u graag terug. Ons werkgebied bestaat onder meer uit Apeldoorn, Vaassen, Ugchelen, Epe en Twello.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.