Over

Uitgebreide kennis

Ik maak het verschil

}

Flexibel

Binnen 45 min. aanwezig

}

24/7 service

Dag en nacht bereikbaar

0651405736

Bel gerust met je vragen!

Doula kraamverzorgende Birgitte Dirks

Baby’s vond ik altijd al fascinerend. Zo klein en al in staat om ons te vertellen wat ze willen! In 2006 heb ik uiteindelijk mijn passie gevolgd en me laten omscholen tot kraamverzorgende vanuit de zorg. Als doula kraamverzorgende ben ik werkzaam in heel regio Apeldoorn, denk aan Vaassen, Ugchelen, Epe, Twello, Beekbergen, Terwolde, Teuge, Broekland, Klarenbeek en Uddel. Ik doe mijn werk met veel liefde, passie, plezier en toewijding. Elk gezin is voor mij uniek en een uitdaging om een geweldige kraamtijd te bezorgen, te herstellen en je kindje te leren verzorgen op een ontspannen manier. Vertrouwen, betrokkenheid, de privacy waarborgen en wederzijds respect vind ik hierbij belangrijke waarden. Naast doula kraamverzorgende kan ik worden ingezet als babycoach, borstvoedingscoach, draagconsulent, voor babymassage en Dunstan babytaal.

Kraamzorg met kwaliteitsgarantie

Je kraamtijd is een belangrijke periode in je leven, waar je op een prettige manier op wilt terugkijken. Van een kraamverzorgende mag je dus de beste zorg verwachten en kennis die up-to-date is. Als kraamverzorgende sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Kraamverzorgende (NBvK) en bezit tevens het keurmerk. Mijn jaarlijkse bij- en nascholingen staan geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg (kckz). Jullie mening telt! Daarom ontvang je op de derde zorgdag een telefoontje waarbij wordt geïnformeerd of alles naar wens verloopt, en na de kraamweek zal je een enquêteformulier ontvangen. Zo wordt kwaliteit meetbaar en kan ik mijn zorg blijven verbeteren.

zelfstandig werkend kraamverzorgende

"Elk gezin is uniek en een uitdaging om een geweldige kraamweek te bezorgen!"

– Birgitte Dirks

Kraamverzorgende met veel knowhow

Als zelfstandig werkend kraamverzorgende blijf ik mezelf continu ontwikkelen. Ouders bijstaan met raad en daad in deze bijzondere periode fase van hun leven, dat is mijn meerwaarde. Om die kwaliteit te waarborgen volgde ik de volgende cursussen en opleidingen:

N

Doula

N

Babycoach

N

Borstvoedingscoach

N

Docent babymassage

N

Draagconsulent

N

Dunstan babytaal trainer

N

Kinder-EHBO en reanimatie voor zowel volwassenen als kinderen

N

Partusassisentie (hulp bij de bevalling)

N

Onrustpreventie

N

Kwaliteit staat voorop

De meerwaarde van een zelfstandig werkend kraamverzorgende ervaren?

Neem dan vrijblijvend contact op met Meekramen, Apeldoorn Kraamzorg, om jouw wensen te bespreken! Wij komen in heel regio Apeldoorn, waaronder Terwolde, Teuge, Broekland, Klarenbeek en Uddel.