Wat zeggen onze klanten:

Submit your review1234
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 14 reviews
by Marylou, Chris, Lilly-Anna en Rosalina on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Wil je een kraamverzorgende die zeer betrokken is, die vragen durft te stellen aan de protocollen, die durft te vertrouwen op eigen intuĂŻtie en op die van de moeder?Dan zit je Birgitte goed.

by Erik, Leanne en Bram on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Lieve Birgitte,Bedankt dat je ons zo'n fijne kraamtijd hebt bezorgd!Je hebt ons veel uitgelegd, ons geholpen met de verzorging van Bram en ons verrast met lekkere lunches & fruithapjes. Ook je begeleiding bij de borstvoeding was erg fijn, dat gaf een hoop zelfvertrouwen. het voelde zo vertrouwd dat je er was!We hebben erg veel van je geleerd en zo een goede start gemaakt met Bram.

by Alwin, Charlotte, Tim & Lauren on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Lieve Birgitte,Heel erg bedankt voor de fijne kraamtijd en alle tips en informatie. We zijn heerlijk verwend en hebben vertrouwen in de tijd die komen gaat 🙂

by David Sabine Ryan Luc en Boaz on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

BirgitteWat was het een fijne tijd met jou hier!Je hebt ons super goed geholpen en voor de kinderen was het een toptijd!Enorm bedankt!Het zal ons altijd bijblijven!

by Annemarie, René, Liv, Vieve en Gideon on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

We hebben een hele fijne kraamweek gehad! Voor ons alle vijf werd gezorgd en dat was heerlijk. Het was fijn dat je zoveel wist, daardoor hebben we nog veel nieuwe dingen kunnen leren en konden we alles aan je vragen.De baby mocht onbeperkt bij ons en aan de borst zijn, waardoor hij ook een heel fijne eerste week heeft gehad.Je was heel betrokken bij alles en je was heel alert op hoe het met moeder en baby ging. Dankjewel voor alles Birgitte!!:)

by Jasper & Wendy, Hidde & Sepp on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Lieve Birgitte, Onze kraamweek was een feestje door de goede zorgen van jou. Jouw kennis en expertise is super fijn en wordt op een hele fijne manier gedeeld. We werden echt ontzorgd en Sepp werd met veel liefde en aandacht verzorgd. Wij hebben ondanks de slapeloze nachten wel echt kunnen genieten van de kraamweek en wat fijn dat je verder denkt dan de protocollen. Iets wat ook echt bij ons past!Bedankt voor de onvergetelijke tijd!

by Joanne, Arjen, Manoah en Joy Anna on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Lieve Birgitte, Wat was het fijn dat je hier was! We vonden het fijn dat je met ons meedacht , luisterde naar ons en ook zelf nog kwam kramen nadat onze Joy Anna vorige week werd geboren. Je bent 4 dagen bij ons geweest en dat was erg fijn! Het was fijn om vragen te kunnen stellen, te kletsen en wat je goed geholpen met de borstvoedingen, zodat die een succes werden. Je kennis van baby's is enorm en het paste zo bij ons en Joy Anna om haar te gaan volgen met de voedingen!Ook hebben we het ontzettend gewaardeerd hoe je met Manoah omging. Hij was heel vertrouwd met jou en wat heb je leuke dingen met hem gedaan! We vinden het jammer dat je weggaat. Echt super bedankt! We gaan je missen!

by Wouter, Erica, Lucian en Nolan on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Lieve Birgitte,We vonden het geweldig dat je voor de tweede keer bij ons was. Het was weer een gezellige week en we hebben weer veel van jou geleerd!Bedankt voor de goede zorg.We zullen je missen!

by Joshua, Pauline, Josje en Anna on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Lieve Birgitte,Heel erg bedankt voor de fijne kraamtijd.Al je goede zorgen en adviezen hebben ervoor gezorgd dat wij zorgeloos konden genieten van onze 2e dochter.Je bent een kanjer!!!!! En heel heel heel misschien..........tot in de toekomst:-)

by Rolf, Chantal, Mila, Levi en Sienna on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Lieve Birgitte,Bedankt voor de fijne kraamtijd. Wat hebben we genoten! Wat was je lief voor onze oudste 2 kids, en wat heb je ons fijn geholpen met de verzorging van de kleine. Je weet erg veel en daar hebben we veel baat bij gehad. Ook de borstvoeding loopt erg goed mede dankzij jouw kennis en hulp! Ik ga je zeker bij anderen aanraden!!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»